Direct Schuldsanering Nederland

Direct Schuldsanering Nederland is de uitvoerende organisatie van Stichting SET2050. 

Je wordt door beschikbare professionals geholpen bij het opschonen van je schulden. 

Een schulden manager is je aanspreekpunt die je helpt en begeleidt.

Onze specialismen zijn:

Hoe gaan we te werk

Onze schulden managers zijn 24/7 bereikbaar

Stuur een bericht via de contactpagina op deze site of via WhatsApp linksonder deze pagina.

Bellen mag natuurlijk ook: (+31) 6 4207 7425

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en maken een afspraak om het probleem samen met jou in kaart te brengen. Je mag van ons een advies over een effectief oplossingsplan verwachten. Desgewenst voeren we dit plan samen met jou uit.

Effectief oplossingsplan

1. Intake en inventarisatie van huidige vermogenspositie.

2. Trajectbegeleiding om schuldenvrij te geraken. We houden vinger aan de pols, geven advies en helpen bij afkoop en/of kwijtschelding.

3. Afronding, rust en stabiliteit terugbrengen. Met hoop de toekomst tegemoet treden, in vrijheid verder leven en werken.

Juridische ondersteuning

Direct Schuldsanering Nederland denkt desgewenst (op afstand) met je mee tijdens de voortgang van je (buiten)gerechtelijke procedure en we blijven beschikbaar als juridisch strategisch “klankbord”.

Namens jou selecteren en nodigen wij – kosteloos – de juiste gespecialiseerde juristen of advocaten uit tot het doen van een goed onderbouwd aanbod tegen een interessant (vast) tarief. Jij bepaalt welke advocaat het beste bij jou of je geschil past.

Ook voor second opinions, vaststelling van je juridische positie, en advisering over je hoger beroepkansen. Evenals rechtbankprocedures voor geldvorderingen boven de 25.000 euro.

Jouw belangen behartigen wij desgewenst eveneens bij executiegeschillen en/of klachten bij de bevoegde Rechtbank Kamer voor gerechtsdeurwaarders wanneer je een klacht hebt over de manier waarop de gerechtsdeurwaarder zijn werk doet of heeft gedaan nadat de gerechtsdeurwaarder zelf jouw klacht niet heeft weg genomen.

Je blijft de regie over je eigen dossier houden. In samenspraak met jou bekijken we eerst welke strategie de meeste kans op succes oplevert, want het gaat om het resultaat. Daarbij hebben we zeker oog voor een verantwoorde kosten/baten afweging.

Zien we mogelijkheden  om een geschil buiten rechte op te lossen, dan laten we dat niet na en maken we gebruik van onze mediation mogelijkheden. Uiteraard in overleg en in samenspraak met jou.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish