Een dak boven je hoofd

Bedoeld voor dakloze mensen met meervoudige problemen. Vaak gaat het om psychiatrische stoornissen in combinatie met verslaving. Zij krijgen een woning aangeboden met (intensieve) ambulante begeleiding en ondersteuning op alle leefgebieden.

Huisvesting

Missie: Een veilig thuis voor ieder mens

Wij streven naar het creëren van veilige woningen voor ieder mens en willen dakloosheid tot het verleden laten behoren. Dit willen wij bereiken door mensen te begeleiden naar een volwaardige deelneming in de maatschappij.

Visie: Huisvesting

Een uniek concept maakt het mogelijk binnen twee maanden ‘bungalows’  te installeren op ieder gewenst perceel. De schakel- en stapelbare ‘bungalows’ zijn 7,5, 18 of 30m2 in oppervlakte en geheel zelfstandig. Bij bewoning van de eenheden, beschikt men ten minste over een eigen badkamer, pantry, verwarming en een ergonomisch bed.

Door middel van moderne techniek kan de woning worden gemonitord zonder dat daarbij de privacy van bewoners geschonden wordt. De ‘bungalows’ zijn duurzaam in gebruik, worden duurzaam geproduceerd en zijn financieel aantrekkelijk. 

De huurprijs wordt bepaald aan de hand van het puntensysteem van de huurprijzenwet. Door de tijdelijke- (of semi-) permanente bouwmethode, worden omgevingsrechtelijke hindernissen eenvoudig genomen. En geldt een lichter regime van het bouwbesluit. Bij het ontwerp wordt geen afbreuk gedaan aan veiligheid en/of comfort.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish