Hoe saneren we je schulden

  • Bemiddeling
  • Kwijtschelding
  • Afkopen
  • Betalingsregelingen

Afkoop van schulden

Mensen zitten vele jaren in een schuldsaneringstraject van minimaal drie jaar, maar in de praktijk meestal veel langer. Pas na afloop van deze periode wordt bekend hoeveel voor schuldeisers kon worden gereserveerd.

Kortom, schuldeisers moeten lang op hun geld wachten, terwijl de praktijk heeft geleerd dat zij uiteindelijk slechts maximaal zo’n 2% van hun vordering ontvangen.

Al die tijd zitten schuldenaren in een uitzichtloze situatie zonder een behoorlijk toekomstperspectief met aantoonbaar veel psychische en (dus ook) lichamelijke klachten van de stress veroorzaakt door het schuldenjuk.

Onze oplossingen zijn gericht op het zo snel mogelijk afkopen van schulden tegen een interessant afkooppercentage van minimaal 10% van de schulden tegen finale kwijting zodat schuldenaren zo snel mogelijk verlichting, rust en ruimte ervaren.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat mensen waarnodig of wenselijk worden begeleid, bemoedigd, bevestigd, en worden geholpen aan een positief zelfbeeld, een passende baan om zelfredzaam te worden en te blijven.

Oplossingen

Direct Schuldsanering Nederland is in staat om ‘turn key’ schuldhulp- en schulddienst plannen op maat te leveren aan zorginstanties, gemeenten, (semi) overheidsinstanties, en kerken. Daarvoor werken wij samen met onze partners, zoals onafhankelijke financieel en juridisch adviseurs uit het sociaal domein.
Wij werken niet met dure verdienmodellen en berekenen een marktconform uurtarief gedurende een nader tussen partijen overeen te komen periode .

Samen zoeken wij naar een totaaloplossing. Wij helpen mensen het beste uit zichzelf te halen door hen actief te laten participeren. Ieder mens is uniek en heeft behoefte aan een persoonlijke, positieve en volwaardige benadering. Daarom laten wij mensen meedenken en vragen wij hen wat zij zelf willen en kunnen.

Onze schulden managers zijn 24/7 bereikbaar
Stuur een bericht via de contactpagina op deze site of via WhatsApp linksonder deze pagina.

Bellen mag natuurlijk ook: (+31) 6 4207 7425

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en maken een afspraak om het probleem samen met jou in kaart te brengen. Je mag van ons een advies over een effectief oplossingsplan verwachten. Desgewenst voeren we dit plan samen met jou uit.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish