Ontdek je sterke punten

Vaak kennen we onze talenten niet, gefocust als we zijn op onze zwakheden. Onze talenten slapen en dat is een gemis.

Met ‘Ontdek je sterke punten’ helpen we je op zoek naar je mogelijkheden. Hierbij maken we gebruik van een paperback. 

Er is ook een ondersteunend internetprogramma met online feedback om talenten en mogelijkheden te ontdekken en in te zetten voor persoonlijk en zakelijk succes.

Dit is belangrijk voor een individu of organisatie. “Toegankelijk, inspirerend, helder, en praktisch toepasbaar” zijn veelgehoorde opmerkingen van cursisten. “Stof tot nadenken, worden wie je bent, leer jezelf kennen en haal meer (voldoening) uit je werk” zijn kernreacties.

Hoe kun je zo goed mogelijk functioneren door je sterke punten optimaal te benutten en waar je blij van wordt. Geschikt voor iedereen die meer uit het leven wil halen.

De resultaten zijn duurzaam (blijven van kracht) en brengen je in beweging. Het gaat om het ontdekken van je unieke persoonskenmerken. De positieve benadering werkt stimulerend en geeft zelfvertrouwen, in een wereld die erop gebrand lijkt je te laten voelen waar je in tekort schiet.

Het maakt korte metten met het eindeloos vergelijken met anderen of het blind staren op doelen die je niet zal bereiken omdat ze niet bij je passen. Een aanrader voor iedereen die zichzelf en het leven serieus neemt en er plezier in wil hebben.

 
DutchEnglishFrenchGermanSpanish